illustration-1

Gratis inkasso hjelp

Har du mange utestående beløp hos kundene dine, men ønsker likevel å holde fokuset på bedriftens kjernevirksomhet? For mange små og mellomstore bedrifter kan det å følge opp utestående fakturaer være tid- og ressurskrevende. Dette kan vi i Settl hjelpe deg med. Vi er et moderne inkassobyrå som kan bistå med gratis inkasso hjelp i Oslo og omegn. Vi fokuserer på små og mellomstore bedrifter som har behov for enkle og raske inkassotjenester. Vil du vite mer om hvordan din bedrift kan få gratis inkasso hjelp? Les videre for å lære mer om oss og våre tjenester.

people

Logg inn for å begynne

Hvordan kan Settl tilby gratis inkasso hjelp?

Lurer du på hvordan vi kan tilby gratis inkasso hjelp? Enkelt forklart gjør vi det slik:

  1. Du registrerer en bruker og din sak hos oss, gratis

  2. Vi starter prosessen med å sende varsel om inkasso og legger på ytterligere gebyrer etter hvert som tiden går: Disse beholder vi ved løst sak

  3. Vi pålegger også forsinkelsesrenter: Disse går til din bedrift.

Hos Settl mener vi at en inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Ikke alle inkassobyråer opererer på denne måten, og det har mange bedrifter måttet erfare. Benytter du deg av våre inkassotjenester, kan vi derimot garantere at vi krever inn dine utestående beløp på en effektiv og lønnsom måte. Slik kan din bedrift drifte som normalt mens vi tar oss av inkassokravene.

Les mer: “Inkasso Oslo

Hvordan ser inkassoprosessen ut?

For at vi skal komme i gang så raskt som mulig, må du registrere en bruker og din sak hos oss. Dette er selvfølgelig helt gratis, uforpliktende og tar kun fem minutter.

Saken starter med at vi sender skyldner et inkassovarsel med et purregebyr på 70 kr - her vil betalingsfristen være 14 dager. Dersom skyldner fremdeles lar beløpet forbli ubetalt, vil vi sette i gang inkassoprosessen. Denne starter med utsendelse av en betalingsoppfordring og saken ilegges et gebyr, også kalt lett salær. Vi beregner også forsinkelsesrenter fra opprinnelig forfall på faktura.

Vi tar oss av hele inkassoprosessen fra begynnelse til slutt, og du kan følge med på saken gjennom din kundeportal hos oss. Vi vil gjennom hele prosessen følge opp saken gjennom brev, e-post, telefon eller sms. Dersom det har gått 30 dager etter siste varsel, og skyldner fortsatt ikke har betalt, kan det påløpe en betalingsanmerkning dersom skyldneren er en bedrift. Er skyldner derimot en privatperson, vil det ta noe lenger tid etter rettslig pågang har blitt iverksatt før det påløper en betalingsanmerkning. Dersom kravet forblir uløst, vil inkassosalæret doble seg etter at betalingsoppfordringen har blitt sendt, som vil si 42 dager senere.

Inkassorettslige virkemidler kan være et alternativ dersom den utenomrettslige håndteringen ikke fører frem. Da kan namsmannen være behjelpelig med å hente ut verdier eller det kan for eksempel være aktuelt å trekke i lønnen til skyldner.

I noen tilfeller kan det skje at kunden er uenig i kravet, og dermed vil ikke saken kunne gå videre til inkasso. Her finnes det egne særregler du må følge, noe som vi kan hjelpe deg med. Saken kan riktignok ikke håndteres som en inkassosak.

Les mer: “Inkassoselskap
 

Kan du sende et inkassovarsel selv?

Ja, det kan du. Du kan sende ut en betalingspåminnelse, purring eller inkassovarsel allerede første dag etter forfall. Du har derimot ikke lov til å kreve gebyr før det har gått 14 dager etter betalingsfristen. Du har også lov til å sende så mange purringer du vil før du tar kravet videre til inkasso, så lenge de ikke inneholder gebyr

Noen bedrifter velger å sende ut det som kalles “vennlige” purringer før de går videre til inkasso. En vanlig flyt kan være:

Dag 0: Forfall

  1. Dag 3: Purring uten gebyr

  2. Dag 14: Oversendelse til settl. varsel om inkasso sendes med kr. 70,- i gebyr

    Les mer: “Kredittstyring

 

Vi hjelper deg med inkasso helt gratis

Settl er et selskap som er etablert av veteraner med mange års erfaring i bransjen. Vi sitter med kompetansen som din bedrift behøver i saker som omhandler utestående fakturaer og pengekrav. Våre tjenester er helt gratis, og ved å benytte deg av dem vil du ikke binde deg til noe.

Få gratis inkasso hjelp i dag - det tar kun fem minutter å registrere en bruker og din sak hos oss. Vi vil så følge opp inkasso for deg, og gjennom vår kundeportal kan du se hvor i prosessen vi er. På denne måten kan du fokusere på bedriftens kjernevirksomhet mens vi tar oss av resten. Vi opprettholder en jevnlig kommunikasjon underveis, slik at du kan være trygg på at saken går som avtalt.

Vil du vite mer om oss? Ta gjerne kontakt med oss for å høre hvordan vi kan bistå deg med inkasso.

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

money-icon
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
building-icon
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
envelope-icon
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Quote-Mark
Group 5-2

Referanser

right-arrow-2
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu

Oppgrader innfordringspartner idag!