illustration-1

Inkasso Oslo

Settl er et moderne inkassobyrå som tilbyr gratis inkasso i Oslo. Vårt fokus ligger på små og mellomstore bedrifter med behov for enkle og raske inkassotjenester. Fra tidligere har inkassobyråer stort sett basert seg på store bedrifter, men dette er i dag en tankegang som er i ferd med å bli utdatert. Velger du riktig inkassobyrå skal du i dag kunne sitte igjen med mer penger enn om du fulgte opp saken på egenhånd.

people

Logg inn for å begynne

 

God inkassoskikk

Alle som driver inkasso i Oslo er pålagt å følge god inkassoskikk. Med god inkassoskikk menes det at man følger ett sett med retningslinjer for hvordan man har lov til å kreve inn penger, samtidig som du behandler skyldner med respekt. Overholdes ikke disse reglene mister man retten til å kreve inn penger.

 

Hvorfor velge et inkassobyrå?

Man kan enten velge å kreve på egenhånd eller velge et byrå for å drive inkasso i Oslo for deg. Hovedforskjellen mellom egeninkasso og et inkassobyrå er at inkassoselskapene driver fremmedinkasso ved hjelp av inkassobevilgning, mens man ved egeninkasso krever inn pengene under eget navn.

 

Et inkassofirma er videre konsesjonsbelagt, det vil si at det stilles strenge krav til hvilke virkemidler de tar i bruk for å kreve inn penger. Det øker dine sjanser for et raskt og suksessfullt oppgjør.

 

Å benytte seg av et inkassobyrå trenger ikke komme med store ekstrautgifter. De fleste som krever inkasso i Oslo i dag livnærer seg nemlig på såkalte salærer, noe som innebærer at lønnen deres kommer fra skyldner, og ikke deg som leier inn hjelpen.

 

Hva er et salær?

Det finnes ulike måter du eller et inkassobyrå kan ta betalt for tapt tid og inntekt under en inkassoprosess. Forsinkelsesrente er en prosentandel av kravet du kan kreve ved siden av det opprinnelige skyldsbeløpet, etter at betalingsfristen har falt. Disse pengene går til deg, uavhengig om du har benyttet deg av et inkassobyrå eller ikke.

 

To uker etter forfall har du også mulighet til å sende et purregebyr på 70 kroner, men dette må skje før saken går videre til inkasso i Oslo. Når saken først har gått til inkasso, erstattes gebyret av et salær. Et salær er inkassoprosessens versjon av et purregebyr, altså et ekstrabeløp som pålegges skyldner for den ekstra jobben en inkassoprosess krever.

 

Rask prosess og god kundebehandling

Som din forlengede arm ved inkasso i Oslo, kan du være trygg på at vi tar rollen som din representant seriøst. Vårt mål er å kreve inn pengene raskt, samt behandle kundene dine på en god og respektabel måte. Det er derfor like viktig for oss som for deg å ta vare på kundenettverket gjennom god oppfølging og saksgang.

 

Passer man på å sende inkasso i Oslo gjennom et inkassobyrå er det også lettere å følge opp saken med en gang – noe som løser sakene raskere.

 

Lave kostnader

Mange tror at inkasso i Oslo er dyrt. Det er ikke nødvendigvis tilfellet. Et seriøst inkassobyrå er inneforstått med at bedrifter ikke ønsker å betale unødvendig store summer. Derfor tar de fleste i dag hovedsakelig betalt gjennom salærer. Et inkassobyrå har nemlig mulighet til å kreve inn mer penger på salærer enn bedriften din kan på purregebyrer. Det betyr ingen ekstra utgifter på deg, samtidig tjener inkassobyrået det de skal ha. Forsinkelsesrentene går også fortsatt til deg.

 

Ikke minst sparer du tid og ressurser på ekstra arbeid. Pass deg likevel for firmaer som opererer med inkasso i Oslo mot provisjon av kravet eller småbetalinger for ekstratjenester. Sørg for å lese nøye igjennom betalingsmodellen før du velger inkassofirma. God inkasso i Oslo skal ikke koste deg mer enn salærene.

 

Ta kontakt med oss i Settl, så hjelper vi deg videre i prosessen med enkel og billig inkasso i Oslo.

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

money-icon
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
building-icon
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
envelope-icon
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Quote-Mark
Group 5-2

Referanser

right-arrow-2
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu

Oppgrader innfordringspartner idag!