illustration-1

Inkasso på nett

Har din bedrift flere utestående krav, men har hverken tid eller ressurser til å følge opp disse? Da kan inkasso på nett være løsningen for din bedrift. Dette kan Settl hjelpe deg med. Vi er et moderne og profesjonelt inkassobyrå, etablert av veteraner med mange års erfaring i bransjen. Vi tar over hele inkassoprosessen for din bedrift helt kostnadsfritt. Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om hvordan vi kan bistå deg med inkasso på nett.

people

Logg inn for å begynne

Slik registrerer du utestående saker

For mange bedrifter kan innkrevingsprosessen være ressurskrevende. Ved å involvere et profesjonelt og trygt inkassobyrå, slik som Settl, kan du fokusere på bedriftens kjernevirksomhet. Settl tilbyr en kostnadsfri inkassotjeneste der du slipper unødvendige kostnader.

Du registrerer sakene trygt og enkelt gjennom vår kundeportal. Slik gjør du det:

  1. Registrer bruker her.

  2. Følg instruksjonene, og fyll ut all nødvendig informasjon.

  3. Registrer saken/sakene dine.

  4. Denne prosessen tar kun fem minutter!

  5. Dersom det har gått minst 14 dager siden betalingsfristen på kravet, kan vi starte prosessen fortløpende.

 

Derfor kan inkasso på nett være en fordel for din bedrift

Dersom din bedrift har mange utestående krav, kan dette ha en negativ innvirkning på totalresultatet. Inndriving av forfalte pengekrav bør skje fortløpende, slik at bedriften ikke har utestående beløp hos kundene lenge etter forfall. Dette kalles ofte for kredittstyring.  

For mange utestående beløp går ut over bedriftens likviditet, og forplanter seg videre til ressurskrevende aktiviteter som tar fokus vekk fra kjernevirksomheten. Har du ikke fått inn pengekravet til fristen, finnes det ulike metoder å drive inkasso på.

Dersom du velger å samarbeide med oss for å kreve inn utestående beløp, kan vi bistå med inkasso på nett gjennom vår brukerportal.

Prosessen

Inkasso på nett er lettvint, kostnadsfritt, sikkert, lønnsomt og effektivt.

Når kundene våre benytter seg av vår inkassotjeneste, starter innkrevingsprosessen med at kunden må registrere en sak på nettsiden vår. Her registreres firma og den utestående fakturaen du ønsker å følge opp. For å starte prosessen må det dette beløpet ha forfalt for minst 14 dager siden. Vi stiller ingen krav til at det har blitt sendt en purring før vi kan behandle saken.  

Når vi har mottatt inkassosaken på nett, sender vi ut et inkassovarsel med 14 dagers betalingsfrist og et purregebyr på kr 70,00.

Mottar ikke kunden betaling innen disse 14 dagene, starter inkassoprosessen. Det vil da sendes ut en betalingsoppfordring med frist på 14 nye dager. Betalingsoppfordringen ilegges et inkassosalær og det beregnes forsinkelsesrenter fra forfallsdato. Inkassosalæret er den eneste betalingen vi tar for tjenesten dersom kravet blir innfridd, og kunden beholder forsinkelsesrentene. Dersom kravet forblir uløst, vil inkassosalæret doble seg etter at betalingsoppfordringen er sendt.

 

Hvorfor Settl?

Vi er et profesjonelt og moderne inkassoselskap. Våre tjenester er etablert og utviklet av veteraner med mange års erfaring fra bransjen. Vi sitter på kompetansen som gir din bedrift et fortrinn i innkrevingssaker. Det tar kun fem minutter å bli bruker og registrere din sak hos oss. Deretter følger vi opp inkassosaken for deg og overtar hele prosessen. Du kan følge med på saken underveis gjennom vår kundeportal. Vi sørger også for jevnlig kommunikasjon hvor vi oppdaterer kunden om saksgangen.

Les mer: Inkassotjenester

Kom i gang med innkreving av utestående beløp i dag - dette vil lønne seg for din bedrift på alle områder.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående innkreving og inkasso på nett. Vi ser frem til å høre fra deg!

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

money-icon
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
building-icon
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
envelope-icon
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Quote-Mark
Group 5-2

Referanser

right-arrow-2
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu

Oppgrader innfordringspartner idag!