header-image.jpg

Inkassobyrå

Settl gir alle bedrifter tilgang til gratis inkassotjenester. Du kan bli bruker og registrere sak hos oss på 5 minutter.

Hvordan?

Bli bruker

 

Inkasso gjennom inkassobyrå

Ved å bruke et inkassobyrå til å jobbe med dine saker øker sannsynligheten for raskere oppgjør betydelig. Å drive et inkassobyrå er konsesjonsbelagt og det stilles en rekke krav til driften og ulike virkemidler som blir brukt for å oppnå betaling.  

 

Hva du betaler varierer veldig. Noen inkassobyråer opererer med utgifter som en viss provisjon av kravet ved løst sak, eller småbetalinger for enkelte ekstratjenester her og der. Sørg for å lese nøye gjennom betalingsmodellen før du velger inkassobyrå hvis den virker uklar. Du bør sitte igjen med hele ditt krav når saken er løst og det bør heller ikke være noen løpende kostnader i samarbeidet med inkassobyrået. Sjekk også om du beholder rentene.

 

Betalingsmoralen i Norge er veldig høy. Det er også årsaken til at de fleste har forståelse for at en sak sendes til et inkassobyrå når det har gått 14 dager etter forfall (som er tidligste tidspunktet inkassobyrået kan starte en prosess). I noen bransjer kan det være hensiktsmessig å sende en purring først, men noe mer enn det er ikke å anbefale.  

 

Vil jeg utsette kunden min for inkasso?

Noen kvier seg for å ta saken til inkasso, siden de er redde for at kunden vil ta det ille opp og det vil påvirke kundeforholdet. Det stemmer veldig ofte ikke. 

 

 

 

Få pengene tilbake med inkassobyrå

Seriøse inkassoyråer kan sitt fagfelt. Det medvirker til et profesjonelt inntrykk av ditt selskap. Samarbeid med inkassobyrå har også positiv innvirkning på signaleffekten til dine kunder ved at de ofte skjerper betalingsrutinene der de ser at kredittiden ikke kan strekkes lenger. Gitt at du har valgt riktig inkassobyrå vil du også sitte igjen med mer penger enn du alternativt ville gjort ved å følge opp selv.  

 

Egeninkasso

Et alternativ er å drive inkassoprosessen helt selv. Det finnes egne programmer for dette. Tilgangen til disse koster typisk mellom 5.000-10.000 per år. Da er det ikke medregnet omdømme og kostnadsrisiko ved feil bruk av virkemidler.

 

Egeninkassoproprammene har forslag til hva du kan gjøre, men ikke apparatet til å vurdere de ulike alternativene. Dette kan inkassobyråene kan gjøre for deg. Og siden egeninkasso er egeninkasso og ikke et konsesjonsbelagt inkassoforetak uteblir viktige virkemidler som for eksempel betalingsanmerkning.

 

Billigere enn man skulle tro

Ta kontakt med oss i Settl dersom du trenger et moderne og fremoverlent inkassobyrå som ikke er redd for å kjempe din sak ovenfor skyldnere. Vi gleder oss til å jobbe med deg.

 

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

Gratis inkasso
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
SMB
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
money-icon@2x.png
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Hvem står bak Settl?
settl02.jpg
I dag finnes det omtrent 100 forskjellige inkassoselskaper i Norge, og blant disse er det mange ulikheter i kvalitet og seriøsitet. Vi er et selskap som er bygget på mange år med erfaring fra bransjen og som er rettet mot små og mellomstore bedrifter. Vi kan tilby markedets beste betingelser og vilkår, og vi har solid kompetanse og verktøy for å finne den beste løsningen i ulike saker. Hos oss er inkassoprosessen gratis, brukervennlig og vi gir kundene våre den oppfølgingen de forventer. Som kunde hos oss vil du få tilgang til din egen kundeportal hvor man enkelt kan registrere saker, finne oversikt og status, og kommunisere med saksbehandler. Vi kan også tilby et skreddersydd dashboard, der du vil få rådgivning, informasjon og tips, og  hvor du kan lære mer om inkasso. Vi tilbyr rådgivningstjenester der hver kunde får sin personlige rådgiver, i tillegg til en unik oppfølgingsprosess, og dette skiller oss ut fra de andre selskapene på markedet i dag. .

Hvordan kan vi være gratis?

1.png
Skyldnerbetaling
Salærer / Gebyrer som er lagt på saken
Hele ditt krav med renter
1.png
(Dette er oss)
1.png
(Dette er deg)
Bli kunde gratis

Noen gode kunder

VESTA_Final_24022017.png
"Tusen takk! Meget bra service! Veldig fornøyd! Anbefaler!"

- Juri Smirnov, Vesta AS

auto.png

"Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!"

Svenn Arne Pedersen, Bodø Bilimport AS