illustration-1

Inkassobyrå Oslo

Usikker på om du trenger å skaffe deg et inkassobyrå i Oslo? Mange frykter dyre kostnader og dårligere kundeforhold, men det er ikke så vanskelig å benytte seg av inkassotjenester som man kanskje skulle tro. Settl er et et gratis inkassobyrå i Oslo som skiller seg ut fra de fleste andre selskaper i dagens marked.

people

Logg inn for å begynne

 

Er inkasso nødvendig?

Det er ikke alle bedrifter som er like interessert i å ta saken til inkasso, i frykt for å ødelegge kundeforholdet sitt. Som regel er dette langt fra tilfellet. Nordmenn er nemlig veldig betalingsvillige og betalingsmoralen i Norge er høy. De fleste har altså forståelse for at en sak blir sendt videre til et inkassobyrå i Oslo når det først har gått 14 dager etter forfall. Et inkassovarsel gir dem fortsatt mulighet til å gjøre opp for seg, før saken går videre til inkasso.

 

Samtidig viser statistikk at en bedrift fremstår mer seriøs når det er strukturerte rutiner rundt betalingsfristen. Særlig små bedrifter kan tjene mye på å fremstå som en seriøs aktør på denne måten. Av erfaring ser man at skyldnere ofte nedprioriterer bedrifter med mildere betalingsrutiner, i forhold til de som benytter seg av inkassotjenester. 

 

Hvorfor skal jeg velge et inkassobyrå?

Du kan selvsagt gjøre innkrevingen og inkassohåndteringen selv. Har du tid og overskudd, kan du unngå en tredjepart. Det er likevel en rekke fordeler med å velge et inkassobyrå i Oslo. Først og fremst består de av profesjonelle innkrevere. De er mer effektive, kjenner smutthull og har lang erfaring med kundebehandling. Dette sørger for en rask saksgang.

 

I dag er det heller ikke så dyrt å benytte seg av et inkassobyrå. De tar først og fremst betalt gjennom salærer, og disse ekstrabeløpene er det skyldner som står for. Dette gir deg større muligheter for profesjonell hjelp til en rimeligere penge.

 

Når bør du bruke et inkassobyrå?

Mange venter med å benytte seg av et inkassobyrå til kunden blir vanskelig. Dette kan føre til mange unødvendige kostnader. I stedet burde man være føre var. Jo raskere saken tas til inkasso, desto større sjanse har du for å få inn pengene dine.

 

Som regel kan man vente i opptil 60 dager før sjansen for å få inn pengene synker særlig mye mer enn 10 prosent. Men etter den tid synker den drastisk. For en liten bedrift med stramt budsjett er det avgjørende å få inn alle utestående beløp raskt og effektivt. Dette kan et inkassobyrå i Oslo hjelpe deg med.

 

Hvilket inkassobyrå i Oslo bør jeg velge?

Det er ikke så lett å få oversikt over hvilke inkassobyrå i Oslo som gir deg god hjelp til en gunstig pris. For mange mindre bedrifter vil det ikke være særlig lønnsomt å velge et stort inkassobyrå i Oslo med høye årsavtaler. Det er fort gjort å bruke mer penger enn man må.

 

En komplisert kontrakt skjuler ofte ekstrakostnader som er vanskelige å oppdage. På samme måte som et inkassobyrå fritt kan velge betalingsmodell, har du fullt lov til å takke nei til tilbudet. Vanlige ekstrautgifter er ofte betaling av provisjon, betaling for utsendelse av inkassovarsel, gebyr per faktura som sendes ut, betaling for å registrere nye krav, betaling for å trekke kravet og betaling ved uløste krav.

 

Salærer er den viktigste inntektskilden til et inkassobyrå i Oslo. Men husk at det ikke er du som skal betale de økte salærene.

 

Trenger du et inkassobyrå i Oslo? Ta kontakt med oss i Settl for et moderne inkassobyrå med overkommelige priser.

 

 

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

money-icon
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
building-icon
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
envelope-icon
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Quote-Mark
Group 5-2

Referanser

right-arrow-2
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu

Oppgrader innfordringspartner idag!