illustration-1

Inkassofirma

Å kreve inn betaling burde strengt tatt ikke koste deg mer penger. Settl er en gratis inkassotjeneste som sikter seg inn på små og mellomstore bedrifter med behov for rask og enkel innbetaling. Tradisjonelt sett har inkassofirmaer vært tiltenkt store bedrifter, mens mange av de mindre bedriftene først henter inn hjelp fra et inkassofirma når en kunde blir vanskelig. Det kan fort koste bedriften dyrt. Heldigvis finnes det nå flere gode og fremoverlente løsninger som gjør inkassotjenester tilgjengelig for alle.

people

Logg inn for å begynne

 

Egeninkasso

Du har to valg: å gjøre inkassoprosessen på egenhånd, eller leie inn profesjonell hjelp. Det finnes i dag egne inkassoprogrammer som sørger for at formalkravene blir overholdt, og tilgangen på disse koster vanligvis mellom 5000 og 10 000 kroner i året.

 

Bedriften kan tjene ekstra penger når pengene først er kommet inn gjennom små tilleggsbeløp som forsinkelsesrenter, purregebyr eller salær. Sistnevnte er et ekstrabeløp på samme måte som purregebyr, hvor man tar betalt for det ekstra arbeidet en forsinket betaling krever).

 

Inkassoprogrammene gir deg forslag til hva du kan gjøre, men det er opp til deg  å vurdere hvert enkelt tilfelle. Med egeninkasso vil du heller ikke ha tilgang på databaser som er forbeholdt inkassobyråene, eller ha mulighet til å sette betalingsanmerkning. 

 

Rimeligere enn man tror

Man har lenge trodd at det å benytte seg av et inkassofirma er en dyr affære. Seriøse inkassobyråer i dag vet at bedrifter ikke ønsker å betale unødvendige store summer for tjenesten. Derfor tar de først og fremst betalt gjennom salærer. Det innebærer at det ikke lenger er du som betaler inkassofirmaet, men skyldner.

 

Å gi fra seg salærinntekten til et inkassofirma betyr i praksis at bedriften kun mister et maksbeløp på noen hundrelapper. Dessuten tjener du inn arbeidstiden du selv ville brukt på å utføre jobben. Det finnes imidlertid noen inkassofirmaer der ute som operer med provisjon av kravet eller småbetalinger for ekstratjenester. Sørg derfor for å lese nøye gjennom betalingsmodellen før du tar endelig valg av inkassofirma.

 

Kontakt oss i Settl dersom du trenger et inkassofirma med solid bransjeerfaring til en overkommelig pris. Vi hjelper deg mer enn gjerne i kampen mot dine skyldnere.

 

Fordeler med et inkassofirma

Å benytte et inkassofirma øker sjansene dine for et raskt og suksessfullt oppgjør. Dermed kan din bedrift heller bruke tiden på det som er deres fagfelt. Et inkassofirma er også konsensjonsbelagt, og det stilles derfor strenge krav til hvordan pengene kreves inn.

 

Et seriøst inkassofirma kjenner markedet, og kan gi deg gode råd i vanskelige saker der du selv ikke har nok erfaring eller innsikt. Har du ikke fulgt formkravene nøye underveis, vil for eksempel en tvist som havner i retten bli erklær ugyldig – og du mister pengene dine. Med andre ord, et inkassofirma har både rutinene og kunnskapen på plass, slik at inkassoprosessen går riktig for seg.

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

money-icon
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
building-icon
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
envelope-icon
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Quote-Mark
Group 5-2

Referanser

right-arrow-2
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu
polar1

“Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!”

Auto Fornebu

Oppgrader innfordringspartner idag!