header-image.jpg

Inkassohjelp

Settl gir alle bedrifter tilgang til gratis inkassotjenester. Du kan bli bruker og registrere sak hos oss på 5 minutter.

Hvordan?

Bli bruker

Slik gjør vi det

Vi tilbyr inkassohjelp til alle bedrifter som har behov for det. For at vi skal komme i gang med inkassoprosessen, må kunden registrere en konto gjennom våre nettsider. Dette er helt kostnadsfritt og uforpliktende, som resten av tjenestene våre. Prosessen tar kun fem minutter.

Når kunden har opprettet en konto, vil vedkommende bli sendt videre til et “dashboard”, og her vil det være mulig å registrere dine utestående saker. Når vi har mottatt saken, starter prosessen. Her kan det være nyttig å vite at det ikke er mulig å starte en sak før det har gått 14 dager etter betalingsfristen.

Les mer: Inkasso regler


Saken starter med at vi sender skyldner et inkassovarsel. Dette varselet ilegges et gebyr på 70 kroner, i tillegg til det skyldige beløpet. Skyldneren får en 14 dagers betalingsfrist. Dersom beløpet fremdeles forblir utestående etter disse 14 dagene, setter vi i gang det vi kaller for inkassoprosessen. Vi vil også beregne forsinkelsesrenter dersom innfordringen blir betalt etter fristen.

Som et sertifisert, moderne og profesjonelt inkassobyrå tar vi oss av hele innkrevingsprosessen fra begynnelse til slutt. Kunden kan følge med på saken gjennom vår kundeportal.

 

Kom i gang i dag

Behøver din bedrift inkassohjelp? Kom i gang i dag. Våre inkassotjenester er helt kostnadsfrie og uforpliktende. Vi stiller ingen krav til saken (sett bort ifra at vi ikke starter prosessen før 14 dager etter betalingsfristen og at det ikke er uenighet mellom deg og skyldner). Ellers vil det være mulig å registrere så mange saker som mulig uavhengig av størrelse og dato.

 

Slik fungerer vår inkassohjelp:

  • Registrer en bruker og din sak hos oss. Tjenesten er helt kostnadsfri og uforpliktende - det vil aldri påløpe overraskende utgifter.

  • Etter at du har registrert bruker og sak, starter vi prosessen med å sende varsel om inkasso. Vi legger på ytterligere gebyrer etter hvert som tiden går: Disse beholder vi ved løst sak.

  • Vi pålegger også forsinkelsesrenter som går til din bedrift.

  • Vi tar oss av saken fra begynnelse til slutt, og setter inn alle midler for at kravet skal bli innfridd.

    Hvorfor tar vi ikke betalt for tjenesten?

    Vi mener at inkassotjenester bør være kostnadsfrie for kreditor uansett om kravet blir innfridd eller ikke. IIkke alle inkassobyråer på denne måten, og det har mange bedrifter måttet erfare. Benytter du deg av vår inkassohjelp, kan vi derimot garantere at vi krever inn dine utestående beløp på en effektiv og lønnsom måte, uten overraskende kostnader.

Hvorfor Settl?

Vi er et profesjonelt og moderne inkassobyrå som er etablert av veteraner med mange års erfaring i bransjen. Vi sitter med kompetansen og egenskapene som kreves for at din bedrift skal lykkes i saker som omhandler utestående fakturaer, pengekrav, og inkassohjelp. Våre tjenester er helt kostnadsfrie, og ved å benytte deg av dem vil du ikke binde deg til noe.

Få gratis inkassohjelp i dag - det tar kun fem minutter å registrere en bruker og din sak hos oss. Vi vil så følge opp inkasso for deg, og gjennom vår kundeportal kan du se hvor i prosessen vi er. På denne måten kan du fokusere på bedriftens kjernevirksomhet mens vi tar oss av resten. Vi opprettholder jevnlig kommunikasjon underveis, slik at du kan være trygg på at saken går som avtalt.

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med oss for å høre hvordan vi kan bistå deg med inkasso.

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

Gratis inkasso
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
SMB
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
money-icon@2x.png
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Hvem står bak Settl?
settl02.jpg
I dag finnes det omtrent 100 forskjellige inkassoselskaper i Norge, og blant disse er det mange ulikheter i kvalitet og seriøsitet. Vi er et selskap som er bygget på mange år med erfaring fra bransjen og som er rettet mot små og mellomstore bedrifter. Vi kan tilby markedets beste betingelser og vilkår, og vi har solid kompetanse og verktøy for å finne den beste løsningen i ulike saker. Hos oss er inkassoprosessen gratis, brukervennlig og vi gir kundene våre den oppfølgingen de forventer. Som kunde hos oss vil du få tilgang til din egen kundeportal hvor man enkelt kan registrere saker, finne oversikt og status, og kommunisere med saksbehandler. Vi kan også tilby et skreddersydd dashboard, der du vil få rådgivning, informasjon og tips, og  hvor du kan lære mer om inkasso. Vi tilbyr rådgivningstjenester der hver kunde får sin personlige rådgiver, i tillegg til en unik oppfølgingsprosess, og dette skiller oss ut fra de andre selskapene på markedet i dag. .

Hvordan kan vi være gratis?

1.png
Skyldnerbetaling
Salærer / Gebyrer som er lagt på saken
Hele ditt krav med renter
1.png
(Dette er oss)
1.png
(Dette er deg)
Bli kunde gratis

Noen gode kunder

VESTA_Final_24022017.png
"Tusen takk! Meget bra service! Veldig fornøyd! Anbefaler!"

- Juri Smirnov, Vesta AS

auto.png

"Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!"

Svenn Arne Pedersen, Bodø Bilimport AS