header-image.jpg

Inkassoselskap

Settl gir alle bedrifter tilgang til gratis inkassotjenester. Du kan bli bruker og registrere sak hos oss på 5 minutter.

Hvordan?

Bli bruker

 

Når bør jeg involvere et inkassoselskap?

De fleste har opplevd at det kan litt tid før du får inn betalingen fra skyldner. I slike tilfeller er det ikke lett bestemme seg for om man skal være streng eller om man skal være raus i god kundeservice ånd. Velger du en streng tone er det naturlig å kontakte et inkassoselskap. Dessverre er det mange som venter litt for lenge, noe som fort kan koste deg og bedriften dyrt.

Ifølge statistikken er det viktig å inn betalingen så fort som mulig. De første 60 dagene synker som regel løsningsgraden med maks 10 %. Etter dette kan du derimot forvente at sjansene synker drastisk. Det kan fort få store konsekvenser for bedriften når betalingen ikke kommer inn. Dere har tross alt egne regninger som skal dekkes.

Kan jeg gjøre inkassojobben selv?

Du kan selvsagt gjøre inkassoprosessen selv. Det forutsetter naturligvis at du har tid og ressurser til å gjøre dette. Da vil du i så fall tjene inn et par ekstra hundrelapper i salærer og du slipper å forholde deg til en tredjepart.

Det er likevel en rekke fordeler ved å bruke et inkassoselskap til å gjøre pengeinndrivelsen for deg. Et inkassobyrå består av profesjonelle innkrevere som gjør jobben mer effektivt. I tillegg har de lang erfaring med kundebehandling i en slik ubehagelig situasjon som inkasso fort kan bli. Velger du uansett å gjøre jobben selv, bør du passe på å opprette egeninkasso med en gang. Følg opp betalingene og ikke utsett inndrivelsene dine.

 

 

 

Hvorfor velge settl inkassoselskap?

Hos Settl er inkassoprosessen gratis. Det er nemlig salæret, ekstrautgiften som skyldner må betale i tillegg til det opprinnelige kravet, som finansierer tjenestene våre. Det er altså skyldner som betaler for vår hjelp.

En liten bedrift har naturlig nok lavere arbeidskapasitet enn et stort selskap med mange ansatte. Tradisjonelt har inkassobyråene fokusert på store kunder der pengene ligger. Dermed blir små bedrifter ofte nedprioritert og i verste fall trukket ekstra årsgebyrer for at inkassoselskapet skal tjene på å ha dem som kunder. Denne holdningen ønsket vi i Settl å endre. Hos oss får du personlig oppfølging og gunstige priser, uavhengig av størrelsen på bedriften din.

Vi kan ikke garantere høyere løsningsgrad enn andre inkassoselskap, men vi kan love like gode resultater, til en lavere pris. Videre er vi et brukervennlig inkassoselskap, med effektive resultater. Våre medarbeidere har lang erfaring og bred kompetanse og du som kunde er sikret et samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.

Ønsker du å vite mer om våre inkassotjenester? Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg mer enn gjerne i kampen mot skyldnere.

01

Tre grunner til at du vil like Settl inkassobyrå

Gratis inkasso
Gratis inkasso
En inkassotjeneste burde være gratis, uansett om kravet blir innfridd eller ikke. Dessverre så har mange fått erfare at gratis ikke alltid er gratis. Settl står inne for at du som kunde ikke vil oppleve noe annet. 
SMB
Lang erfaring
Settl er etablert av erfarne veteraner innen bransjen. Som kunde er du sikret samarbeid med en seriøs og profesjonell virksomhet.
money-icon@2x.png
Enkelt og raskt
Bli bruker og registrer din sak hos oss på 5 minutter. Vi gjør oppfølgingsjobben for deg, mens du kan følge med på saken digitalt og i sanntid.
Bli kunde
Hvem står bak Settl?
settl02.jpg
I dag finnes det omtrent 100 forskjellige inkassoselskaper i Norge, og blant disse er det mange ulikheter i kvalitet og seriøsitet. Vi er et selskap som er bygget på mange år med erfaring fra bransjen og som er rettet mot små og mellomstore bedrifter. Vi kan tilby markedets beste betingelser og vilkår, og vi har solid kompetanse og verktøy for å finne den beste løsningen i ulike saker. Hos oss er inkassoprosessen gratis, brukervennlig og vi gir kundene våre den oppfølgingen de forventer. Som kunde hos oss vil du få tilgang til din egen kundeportal hvor man enkelt kan registrere saker, finne oversikt og status, og kommunisere med saksbehandler. Vi kan også tilby et skreddersydd dashboard, der du vil få rådgivning, informasjon og tips, og  hvor du kan lære mer om inkasso. Vi tilbyr rådgivningstjenester der hver kunde får sin personlige rådgiver, i tillegg til en unik oppfølgingsprosess, og dette skiller oss ut fra de andre selskapene på markedet i dag.

Hvordan kan vi være gratis?

1.png
Skyldnerbetaling
Salærer / Gebyrer som er lagt på saken
Hele ditt krav med renter
1.png
(Dette er oss)
1.png
(Dette er deg)
Bli kunde gratis

Noen gode kunder

VESTA_Final_24022017.png
"Tusen takk! Meget bra service! Veldig fornøyd! Anbefaler!"

- Juri Smirnov, Vesta AS

auto.png

"Profesjonell saksbehandling er viktig for oss som har faste kunder. Settl er både profesjonelle og gratis. Veldig bra!"

Svenn Arne Pedersen, Bodø Bilimport AS