Om Settl

 

 Settl er et inkassobyrå etablert i 2016 som utfordrer en konservativ bransje. Selskapet er etablert av bransjeveteraner med ambisjoner om å skape et markedsledende inkassobyrå bygget på en robuste plattformer for fremtidens muligheter. Majoritetseier er Strawberry Equities (fond heleiet av Petter A. Stordalen) med 55%.

Våre kunder har alt fra en enkeltsak til titalls tusen saker i året. Ingen for liten, ingen for stor. I dag har vi kompetente ansatte og ekspertise som vil jobbe med dine krav fra utenomrettslig- til og med rettslig innfordring.

Selv om behovet for skreddersøm og tilpasninger varierer blir vi daglig utfordret av vår store kundegruppe. Fellesnevneren i forventningene til våre kunder er grunnpilaren i våre tjenester; enkle løsninger, kompetent innfordring, ingen kostnader og tilgjengelighet.

Våre løsninger

Standard
En plug and play løsning. Kom i gang på 1, 2, 3. Du finner alt du trenger av i informasjon på våre nettsider.

Integrasjoner
Kontakt oss for en samtale om integrasjoner. Vi gjør betydelige IT investeringer hvor vi stadig utvikler nye løsninger for sømløs innfordring.

Skreddersøm
Større prosjekt hvor det etableres en arbeidsgruppe som jobber med kundens målsetting. Vi har god erfaring med å løse oppdrag som omfatter større deler av verdikjeden.

Partnerskap
Vi har egne konsept for partnerskap. Eksempelvis for regnskapsførere eller andre som ønsker å distribuere Settl produktet. For utviklere eller andre som vil koble seg på våre plattformer tilbyr vi tilgang til vårt Settl-API.

 

 

 

maybritt_blue.jpg

 

May-Britt Falcke

Daglig leder

Siviløkonom

9 års bakgrunn fra Lindorff som direktør for SMB og marked.

 

May Britt har solid bakgrunn fra ledelse og strategi. I Lindorff hadde hun det overordnede ansvaret for satsningen mot små og mellomstore bedrifter. I Storebrand var hun med fra oppstarten av Storebrand Helseforsikring, dengang et nytt produkt i et nytt marked. I Settl har hun ansvar for den daglige ledelsen.

 

trond_blue.jpg

 

Trond Myklebust

Forretningsleder

Cand. Mag

12 års bakgrunn fra Lindorff som avdelingsleder

 

Trond har hatt ansvaret for de eksisterende kundene i Lindorff. Han har unik bredde i sin inkassokunnskap, og med sin spisskompetanse innenfor rettslige virkemidler har han drevet med mye opplæring innenfor det feltet. I Settl har han ansvaret for det forretningsmessige, herunder den operasjonelle driften og saksbehandlere.

 

espen_blue.jpg

 

Espen Tjørn Tobiasson

Kommersiell leder

Bedriftsøkonom

7 års bakgrunn fra Lindorff som salgssjef

 

Espen har hatt ansvaret for utviklignen av salgsavdelingen for de små og mellomstore bedriftene i tillegg til partnere i Lindorff. I Settl har han ansvaret for det kommersielle arbeidet.

 

thomas

 

Thomas S. Villesvik

Salgsleder

Bedriftsøkonom

2 års bakgrunn fra Lindorff som selger

 

Thomas har solgt inkassoløsninger for små og mellomstore bedrifter i Lindorff. Han viser spesielt god forståelse for kundenes behov og legger vekt på den langsiktige kunderelasjonen. I Settl jobber han med det generelle salgsarbeidet og utviklingen av det direkte salget mot kunder.

 

 

Logo strawberry.jpg

 

Stawberry equity (fond heleid av Petter A. Stordalen) er majoritetseier i Settl

 

Styret:

Styreleder - Henrik A. Christensen (Partner, Ro Sommernes)

Styremedlem - Kenneth Andersen (CEO, Strawberry Equity)

Styremedlem - Rune Brandstadmoen (profesjonell styremedlem på heltid, tidligere konsernsjef i Lindorff og administrerende direktør i Kredinor)

Styremedlem - Espen Tjørn Tobiasson (ansatt, Settl.)

02

Våre verdier

Enkel

En intuitiv løsning, folkelig i språket og effektiv innkrevning.

Ærlig

Åpenhet i kommunikasjon, etterrettelig og forutsigbar.

Fremtidsrettet

Innovative løsninger, digital og endringsvillig.
03

Visjon

Settl skal være bransjens foretrukne inkassobyrå for bedrifter med smått til mellomstort volum av inkassosaker